LALEH

Laleh presenterar sommarturné 2023 – hennes största någonsin – med två turnéstopp i Norrland

Sommarturnén tar avstamp i Helsingborg den 28 juli och avslutas i barndomsstaden Göteborg på anrika Ullevi där hon i somras gjorde en hyllad spelning. Däremellan väntar också två hett efterlängtade turnéstopp i Umeå och Luleå.

På grund av pandemin har det gått flera år sedan Laleh var ute på turné men nu är det alltså äntligen dags. Laleh är en av Sveriges mest älskade artister och med sina moderna klassiker som Goliat, En stund på jorden, Bara få va mig själv, Some die young, Live tomorrow mfl har hon varit med och format det svenska musiklandskapet de senaste 17 åren.                                                                       

”Jag och hela min turnéfamilj, crew och band, har alla längtat efter publiken och vägarna, vi är så otroligt tacksamma över att vi har en hel turné att förbereda och se fram emot, det kommer bli bra!”

I mars 2022 släppte Laleh det kritikerrosade albumet “Vatten” med låtar som “Minnet av ett hav”, “Socker och vatten” och “Leopard” som spelats flitigt hos Sveriges Radio sen dess. Albumets första singel ”Det kommer bli bra” är redan trefaldigt platinabelönad. Just nu är hon aktuell med nya singeln ”Vi är på riktigt” som är en duett med Darin.

 

PRESSKONTAKT
KALENDER
DATUMBILJETTER

4 AUG

Umeå, Skeppsbron 20.00

5 AUG

Luleå, Södra hamn 20.00

FLER EVENEMANG