JOHAN GLANS

I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen – för första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener i ett 20-tal orter.

Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet. Sedan han år 2018 avslutade sin senaste standupturné har han mestadels jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första egna sommarturné någonsin.

— Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna, säger Johan Glans.

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp. Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder.

 

Åldersgräns: 7 år (rekommenderad från 12 år)

 

PRESSKONTAKT
KALENDER
DATUMBILJETTER

7 JULI

Sundsvall, Norra Berget 20.00

8 JULI
Umeå, Döbelns Park 20.00
9 JULI
Luleå, Hägnan 20.00

FLER EVENEMANG